Пострадалият е откаран в УМБАЛ Дева Мария“, опериран е по спешност

...
Пострадалият е откаран в УМБАЛ Дева Мария“, опериран е по спешност
Коментари Харесай

Екшън в Българово! Водач намушка с нож друг шофьор заради спречкване

Пострадалият е откаран в УМБАЛ „ Дева Мария “, опериран е по неотложност

Кървав екшън се е разиграл пред кметството на Българово през днешния ден. Водач е намушкал с нож различен водач поради сдърпване на пътя, след което е напуснал местопроизшествието. Пострадалият е бил откаран в УМБАЛ „ Дева Мария “ и сега му вършат интервенция по неотложност. За това осведоми четец на Флагман.бг, който е станал очевидец на драмата.

По думите му, двамата водачи са се разминали в региона на ул. „ Първи май “. Зад кормилото на едната кола е бил към 60-годишен мъж, който буен, че е бил засечен от другия водач. Той излязъл от колата си и почнала словесна свада.

60-годишният мъж се държал извънредно нападателно, извадил нож от джоба си и намушкал съперника си. След това, без терзание, се качил още веднъж в автомобила и си тръгнал по пътя, до момента в който жертвата му кърви безпомощно.

Свидетели позвънили на тел. 112 и съобщили за протичащото се. На място незабавно е дошъл екип на Спешна помощ. Пострадалият е бил откаран в УМБАЛ „ Дева Мария “, където се е наложило незабавно да бъде опериран, защото раната е била много огромна, споделя нашият четец.

По данни на Флагман.бг, 60-годишният нападател, който е гражданин на Българово, е бил арестуван. Няма информация кой е намушканият водач, само че съгласно нашия четец, не е локален.

Очаквайте детайлности единствено във Флагман.бг. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР